Annons

Veckans höjdare

Den korta veckan som gick bjöd på intensiva jobbdagar men balanserades upp med sagolika dagar av ledighet under en värmande sol. Pool och trädgårdsliv som avslutats med ljumna grillkvällar utomhus. Vad mer kan man begära!

Annons

Några höjdare från veckan har jag dock också lyckats suga åt mig. Varsågoda att ta del av dem ni med!

Annons

Veckans styling & bild! Bilderna som representerar kommande Oslo design fair väckte ha-begäret inom mig. Ljuset, färgerna och den sköna stilen ger mig ett lugn som bara känns så behagligt inombords. Stylingen är gjord av Kirsten Visdal , Foto: Margaret M. de Lange

Snyggaste köksdetaljen! Inte vilken stenskiva som helst skulle få samma effekt i ett kök som den här.  Älskar mönstret och hur de kalla och varma tonerna möter varandra.  Foto: Handelsmann Khav

Annons

Veckans bästa köp! For i väg lite spontant för att hitta mig något schyst sommarplagg. På Lindex fann jag de snyggaste shortsen i år. Hög midja med snygg passform och linne i materialet. Jag slog till på två par svart och ett par vita 🙂

Ljus ute & inne! Formen som den nya lampan Nox har tilltalar mig. Det är danska Astep som producerar denna trådlösa och bärbara lampa som funkar utmärkt såväl inomhus som utomhus.

Indiska sommar-vindar! I veckan gjorde Indiska sig hörda med att sända mig ett smakprov från deras sommarkollektion till hemmet. Jag som ärligt talat inte varit i den butiken på väldigt länge klickade mig genast in på deras sajt och fann där super-härliga bilder, som exempelvis den här vackra hängmattan.

Annons

Vackraste blogginlägget! Vill ni ha en stor dos sommar-magik ska ni gå in och kika på det här fina inlägget. Så inspirerande, levande och vackert!

Kram D

Dela på:
Laddar