Annons

Veckans höjdare

Så var det dags igen. Inte klokt så fort veckorna går!

Veckan har för min del fyllts med positiva vibbar och nya efterlängtade energier. Hoppas ni har känt detsamma?

Här kommer några utvalda höjdare!

Till väggen! Jag upptäckte i veckan att prisbelönta Melo har gjort en ursnygg magasinhylla i massiv ask som går att beställa som neutral, svart eller vit. Den finns i tre olika längder, 60, 90 och 150 cm. Gillar speciellt att den är designad med ett rundat hörn då det verkligen höjer hantverkskänslan. Hyllan finns nu definitivt med på min önskelista.

Annons
Annons

Veckans hem! Skulle vilja säga att detta personliga hem är ett riktigt klassiskt ”Elle Decoration-hem”. En grafisk blandning mellan Ikea, Vintage och design med en härlig krydda av gröna växter. Verkligen fint och dessutom till salu i Malmö via Bjurfors. Se alla bilder här!

Annons

Glutenfritt! Bröd för välmående magar men också för oss som bara smälter av vackra mat-lifestyle-bilder. Duon bakom Our food stories förser nästan en miljon följare med fantastisk matinspiration från deras drömstudio i Berlin. Och receptet på brödet finner ni här!

Pianostyling! Går då och då in hos ”Sofia Mokkasin” för sagolik inspiration. I veckan föll jag pladask för hennes pianobild med den finaste piano-styling man kan tänka sig. Ljuvligt vårig och energifylld bild tycker jag. Den gjorde mig glad!!

Annons

Sober minimalism! Jag går alltid och besöker Studio Oliver Gustav när jag är i Köpenhamn. En unik butik/studio som ALLTID inspirerar på ett magsikt vis. Nu visar självaste Oliver Gustav upp sitt hem som går i en lite kylig gråton men som mjukas upp av textila möbler och detaljer med rund form. Soffan i bilden är i oliver´s egen design och en bästsäljare. Det finns en pågående diskussion om just den soffan som ni kan läsa mer om här!

Solskydd! Den här veckan kom våren på riktigt. Jag älskar solen men är väldigt noga med att skydda ögonen när den är framme. Dessa klädsamma brillor är en nyhet hos & Other Stories.

Veckans jobb! Riktigt roligt var det att få inreda en visningslägenhet igen. Den här gången för Bonum med finfina möbler från Norrgavel. Den sistnämnda har för den delen ett omskrivet samarbete med Bukowskis. Kolla in det här! I fredags fotograferade jag den i gassande sol. Tur att gardinerna hjälpte mig att hålla de skarpaste strålarna borta. Nästa vecka får ni se resultatet.

Annons

Nu ska jag njuta en stund till av denna söndagskväll innan det är dags att krypa ner!

/D

Kommentarer till “Veckans höjdare”

  1. Our Food Storiesourfoodstories.com skriver: 28 mars 2017 kl 13:04

    Ohh thanks so much for sharing our gf bread recipe <3 <3


Dela på:
Laddar