Annons

Veckans höjdare

Veckan har susat förbi i en liten dimma av sjukstuga men också med en ny familjemedlem som piggat upp. Lillkatten Bellman!! Det är verkligen rikedom att kunna ha husdjur.

Annars tuffar det just nu på som vanligt men extra värt att nämna var att våren hälsade på i helgen. Vilken energiboost alltså!!

Annons

Med det kommer här mina veckans höjdare. Håll till godo!!

Annons

Framtidens keramik! ”Earthly goods” är namnet på det projekt som jag i veckan lät mig inspireras av via favvo fotografen Pia Ulin som plåtat alla bilderna. Så vansinnigt snyggt och härligt tycker jag som minst sagt älskar keramik. Nya experimentella blandningar möter historiska uppfräschningar som resulterar en makalöst vacker keramik som ingen annan än jag direkt skulle vilja placera i min samling. Läs mer om det spännande projektet här!

Sommarens färger! Jag tittar lika mycket på modebilder som inredning just nu då jag ser en tydlig koppling mellan dem båda rent färg-mässigt. Har fastnat speciellt för COS bilder för SS2017. Kombinationen -”Skogsgrönt” möter ”Kola” med islag av ”Jeansblått” tilltalar mig mest och jumpsuiten på bilden kommer bli mitt nästa köp. Så himla snygg!

Annons

Compact living! Klockrent och genomtänkt i minsta detalj. Älskar när man lyckats skapa dem smartaste lösningarna för ett boende på liten yta. Detta har inredningsexperten Joakim Walles gjort när han förvandlade en tvårummare på 44 kvm till en enrummare. Läs mer om hans hem här!

Tapeter! Sandberg´s nyhetssläpp, kollektionen Dalarö blev kanske veckans mest ombloggade bilder. Inte konstigt då bilderna i allra högsta grad inspirerar. Duktiga stylisten Marie Strenghielm visar sin begåvning med bästa betyg. Verket för Sandberg wallpaper är skapat i hennes eget hem och i kombination med fotografen Anna Malmbergs talang är det inte konstigt att detta blev en fullträff.

Annons

Veckans kök! Inget nytt kan tyckas men ack lika snyggt och hållbart. Jag drömmer om ett träkök som möter space och sköna funktioner. Det här är tillverkat av mina favoriter Køpenhavns møbelsnedkeri och den lyckliga ägaren till köket, ja det är stylisten och grafiska designern Mette Bonavent. Hela hennes hem hittar ni här!

Krukväxt! Finaste krukväxten bjöd Johanna på. Den heter Parfymjasmin och sätter verkligen knorren till en bokhylla som den här. Bilden är tagen av Kristin Lagerqvist.

Sommarkänsla! Ikea släppte några Sneak peak från sin kommande sommarkollektion. Den här tycker jag symboliserar så fint tiden då gränsen mellan ute och inne suddats ut. Vi har en skön tid att gå till mötes. Se fler somriga Ikea-bilder här!

Annons

Ha en fortsatt mysig söndagskväll!

/D

 

Dela på:
Laddar