Annons

Till Salu | Sofie´s fina 20-talsvilla

Min kära vän och kollega Sofie Börjesson med familj säljer nu sin fina 20-talsvilla. Ett nytt spännande husprojekt väntar och jag kan bara föreställa mig hur exalterade och spännande allt just nu känns för dem. Kul!

Annons

Vi umgås med familjen Börjesson privat och har varit i huset flera gånger. Tycker varje gång att det är lika mysigt och välkomnande att vistas i miljön där.

Inredningen är snyggt grafisk med lite sköna färginslag här och där. Gillar speciellt den fina spiraltrappan som delar av vardagsrum och matplatsen i huset. Köket är specialritat för huset och känns väldigt levande med fina ljusinsläpp och med närhet till uteplatsen.

Annons

Vardagsrummet möts man av när man kommer från hallen med den vackra trappan. Där finns det gott om plats för två soffor som ger utrymme för många.

Annons

Sovrummet känns fräscht och lättsamt går i fina gråtoner. Här finns dessutom en härlig balkong.

I garaget har Sofie låtit sig bygga ett kontor och studio. Därifrån driver hon sin inredningsbyrå Room by Sofie som är specialiserad på homestaging inför försäljning av bostäder samt inredningsuppdrag åt företag och privatpersoner.

Detta superfina hus lär inte bli svårt att sälja. Alla bilder hitta ni här!

Nu ser jag fram emot familjens nya husprojekt som man kan följa här!

Annons

/Daniella

 

Kommentarer till “Till Salu | Sofie´s fina 20-talsvilla”

  1. SH skriver: 1 september 2017 kl 08:59

    Vad heter den svarta golvlampan som star i hogra hornet pa bild nr 4?


Dela på:
Laddar