Annons

(Svensk) sommarlängtan i bild

Börjar sakta men säkert känna mig bättre. Stockholm design week gick mig förbi och i stället har jag i mån av ork följt nyheterna i sängen via sociala medier.

En nyhet som jag själv är involverad i är Grythyttans katalog för 2018. Det var i Augusti som jag for upp till idyllen Grythyttan och arbetade som stylist för katalogproduktionen. När jag nu tittar på dessa bilder ( mina favoriter ) får jag en stark längtan och kärlek till Sverige och sommaren.

Annons
Annons

Foto: Max Brouwers | Styling: Daniella Witte

Målet och temat för hela katalogen var att fånga ursprunget av Grythyttan stålmöbler genom att bl.a skapa bilder i den otroliga natur som finns där uppe i Bergslagen. Mina favoritbilder är från en vacker plats vid en av de 100-tals sjöar som finns däruppe. Ett vackert fiskeskjul, precis vid vattenbrynet som jag bara ville stanna kvar vid och festdukningen från Carl-Jan´s magnifika ställe Saxåbruk där även Ernst spelat in en av sina säsonger med Sommartorpet.

Annons

Hur är era känslor för den svenska sommaren?

Kram Daniella

4 kommentarer till “(Svensk) sommarlängtan i bild”

 1. Kristin på krickelinkrickelin.elledecoration.se skriver: 8 februari 2018 kl 20:08

  Bra jobbat! Tusan vad fint!!


  1. Daniella Witte skriver: 8 februari 2018 kl 20:58

   Tack snälla


 2. Weronica - Living by Wweronica.daysweekends.com skriver: 9 februari 2018 kl 09:56

  Det där gjorde du med bravur! Vackert med din stilsignatur till dessa klassiker.


  1. Daniella Witte skriver: 12 februari 2018 kl 04:54

   Tack så mycket Weronica! Kul att du gillade 🙂


Dela på:
Laddar