Annons

Rätt färg på rätt plats

Sponsrat inlägg i samarbete med Nordsjö!

Nordsjö har två helt nya färger som är anpassade till olika funktioner och karaktär. Perform+Easy2Clean är den färgen som är både tålig och avtorkningsbar men ändå med ett resultat av en matt snygg yta. Den är för rum som har utsatta ytor som exempelvis hall, kök och barnrum.  Ambiance Xtramatt heter den andra och är en helmatt färg som ger ett härligt djup och elegant utryck till rummet. Den färgen är rekommenderad att användas i vardagsrummet och sovrummet.

Annons

Jag bjuder här på en inspirationsbild från Nordsjö och hur dem skapat en mysig känsla i ett vardagsrum,  men också mitt eget resultat av vår hall som jag målade om i en skön nyans av tåliga Perform+Easy2Clean.

Annons

Färgen Ambiance Xtramatt  , som här är målad i en kulör som heter Dark Dijon, har grym täckförmåga och är superlätt att applicera. Den där supermatta ytan som färgen ger kan inte jämföras med någon annan färg om man vill uppnå djup och en riktigt lyxig känsla i ett rum. Dessutom rekommenderas den av astma och allergiförbundet. En riktig favoritfärg som jag själv garanterat kommer måla med i framtiden.

Vår hall är nog det mest utsatta rummet i hela vårt hem. Det känns i bland som att allt händer här och självklart blir det då också snabbt förslitningar på väggarna. Innan fanns det jämt små smutsfläckar här och var som inte gick att torka av. Nu med den nya färgen Perform+Easy2Clean är det en sådan otrolig skillnad. Den matta looken som man vill ha finns där men är trots det lätt att torka av. Helt perfekt för vår familj och vår hall!

 

Typiskt för hur det brukar se ut i vår halltrappa. Här hamnar allt som ska upp eller ner.

Annons

Foto 1: Nordsjö | Foto 2: Daniella Witte

Till skillnad från hur det var målat innan i vår hall ändrade vi inte bara färgsort utan också kulör. Från helvitt till nyansen F7.04.77, en superfin grå-beige nyans som gav rummet en mycket softare look. Väggarna har nu en mjukare ton som fångar upp ljuset väldigt behagligt och rummet känns plötsligt väldigt mycket mer karaktärsfullt eftersom nyansen nu bryter en aning mot snickerierna runt trappan.

Hela familjen är supernöjda med resultatet och mer information om Perform+Easy2Clean hittar ni här!

/Daniella

Annons

Det här var ett sponsrat inlägg i samarbete med Nordsjö!

Dela på:
Laddar