Annons

Konsten att lyckas som inredningsstylist

När jag var uppe i Stockholm var jag där för att b.la medverka på en middag som min duktiga kollega Pella Hedeby hade bjudit in till i ett samarbete med Marbodal kök och Elle Decoration.

Jag passade på att göra ett studiebesök hos Pella innan middagen, då hon var i full gång att styla och skapa stämning i lokalen innan middagsgästerna skulle komma. Samtidigt som jag var där kom funderingar upp kring vad som ligger till grund för att verkligen lyckas som inrednings-stylist. Det är ett populärt drömyrke samtidigt som det bara en liten klick förmågor som lyckas leva på det.

Annons

Marbodal kök_styling Pella Hedeby_Daniella Witte

Annons

7_Marbodal kök_Pella Hedeby_Daniella Witte

Talang såklart!! Pella är enormt begåvad och har verkligen en skön känsla i sitt sätt att inreda och styla. Hon har en egen stil som känns igen av oss betraktare plus att hon dessutom är en otroligt ödmjuk person som vi människor upplever som väldigt behaglig. Dessa parametrar är självklart superviktiga för att lyckas i yrket men räcker det egentligen?

3 Marbodal kök_styling Pella Hedeby_Daniella Witte

3_Marbodal_pella styling_Daniella Witte

Annons

3_Marbodal kök_stylist Pella Hedeby_Daniella Witte

Foto | Daniella Witte

-Svaret är -Nja! Sitter man på alla dessa egenskaper har man självklart en stor chans att nå framgång men utöver det krävs det en enorm ihärdighet. Att aldrig ge upp, att ständigt hålla sin kvalitativa produktivitet i gång trots idétorka, olust och perioder av utmattning.  Ditt varumärke som inredningsstylist ligger inte hos någon annan än dig själv. Det är bara DU som kan hålla det starkt i fram och motgångar. Ständigt i rörelse med en förmåga att hålla den inre glöden vid liv för att nå nya mål inom sin profession……

Allt detta skriver jag utifrån min egen erfarenhet. Jag jobbar ständigt med min mentala del för att kunna fortsätta jobba och leva på det jag älskar, min passion.

Utan att ha pratat med Pella om ämnet är jag helt säker på att hon har den där inre drivkraften som krävs, och precis som Underbara Clara skriver , handlar det om att orka fortsätta i vad man än vill bli duktig på. Aldrig stanna, aldrig ge upp!!

Annons

 

Kram D

Kommentarer till “Konsten att lyckas som inredningsstylist”

  1. Pellabloggar.aftonbladet.se skriver: 29 januari 2017 kl 10:01

    Tack Daniella för fina ord! Och ja, jag känner igen mig väl i din beskrivning av yrket. Känner mig så otroligt glad över vår gemenskap inom branschen som gör att vi kan stötta och peppa varandra att orka fortsätta i motgång och njuta av medgång och bejaka vår passion. Hoppas du får en superfin söndag! Massor av kramar! <3


Dela på:
Laddar