Annons

Container house | Warm muscot

Jag skulle plåtat det här huset i dag men jag var så himla trött och utmattad efter hårt slit att jag bara inte kunde fokusera på seriös fotografering i kväll. Det blev dock ändå ett några snabba bilder på frihand…..

Annons

………älskar den varma bruntonen som vårt ena Containerhuset fått. Mjuk och härlig!

Annons

Efter en regnig dag blev det slutligen en vacker kväll och solen lyste som finast på mina ängsblommor. Jag skruvade även upp hängmattor som nu pryder varje hus uteplats.

Annons

Foto | Daniella Witte

Den ljuvliga färgen heter ”Muskot nöt” och kommer från Jotun lady. Perfekt till vår handgjorda kopparstång som sträcker sig längs hela väggen och material som terrakotta. Hittade den fina krukan hos Granit tidigare i dag. Och Sängen, ja den är självklart bäddad med härliga sängkläder från Himla.

Vill du gärna åka och bo 1-2 personer i ett av våra hus så bokar man det här!

Nu blir det riktning mot min egen säng då det kommer bli en lång dag i morgon.

Kram D

2 kommentarer till “Container house | Warm muscot”

  1. www.isadeco.se skriver: 17 juli 2017 kl 18:10

    SÅ fint! Marmorkrukan från http://www.isadeco.se hade gjort sig himla fin i detta hem!


  2. villaljungberg.blogspot.se skriver: 19 juli 2017 kl 01:59

    Så otroligt vackert och smakfullt! Väggfärgen och tonerna ger ett skönt lugn, en sådan fondvägg/väggar kan jag verkligen tänka mig i vårt hus som vi bygger. Containerhusen är en spännande idé 🙂


Dela på:
Laddar