Annons

1:a December i studion

Vill i dag börja med att hälsa fina Johanna varmt välkommen till bloggänget här på Elle Decoration. Fantastiskt roligt och inspirerande att du och din fina blogg nu ska hänga här med oss. Hurra för det!!

Annons

Efter det att jag kom hem efter Ibiza har jag känt ett starkt behov av att bara fixa, städa och göra fint. Troligen beror det på att tiden innan jag åkte var helt galen och med noll tid till det visuella på hemmaplan. Nu är tiden här för att landa i mitt eget och det känns så skönt.

Även i studion har jag småfixat lite mellan jobben den här veckan. Jag ville här skapa en skön adventsstämning på mitt lilla sätt som i vanlig ordning andas en naturnära ton.

Annons

På min rekvisita-hylla bakom bordet finns där nu en återkommande ton av greysh, sand, vitt, svart och värmande brun koppar. Älskar dessa nyanser!

Massor av levande ljus i högt och lågt, och stämningen som de ger är ovärderlig i sin enkelhet. Behövs liksom egentligen inte så mycket mer.

Annons

Foto | Daniella Witte

Även om glimmande ljus räcker långt så vill jag självklart också ha in några av julens träd som förstärker julstämningen. Målade om några krukor i överbliven mineralfärg och köpte mig både en gran och några hyacinter som faktiskt inte blev så dumma i krukorna. Ett par skott av julrosor fick sätta knorren i samlingen.

Nu tänkte jag avsluta veckan här ute och fortsätta med mitt advents-fixande hemma i vårt hus. I helgen lovar jag att dela med mig av vad jag lyckats åstadkomma där.

Kram Daniella

Kommentarer till “1:a December i studion”

  1. Johanna Bradfordjohannabradford.elledecoration.se skriver: 4 december 2017 kl 11:15

    Tack snälla Daniella! Känns så kul att vara här 🙂


Dela på:
Laddar